Partners Digitale Checklisten

Onze partners

Wij zijn trots op onze partners en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het gevoel wederzijds is. Belangrijker dan dat, wij vinden dat wij in samenwerking met onze partners professionele, innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen aan onze gebruikers bieden. Onderstaande partners van Digitale Checklisten zijn alfabetisch weergegeven. 




Effacts
Effacts groeide onder de bezielende leiding van oprichters Harm Bavinck en Michiel Mosterd uit tot de meest veelzijdige contentmanagement-software denkbaar. Het is dan ook geen verrassing dat praktisch de hele top 100 van de Nederlandse bedrijven met Effacts werkt. 

DC en Effacts: Zonder Effacts geen Digitale Checklisten. Niet alleen droegen Harm Bavink en Michiel Mosterd vanaf het begin veel bij aan het succes van Digitale Checklisten. Zonder de flexibele software van Effacts functioneert Digitale Checklisten niet zoals het op dit moment kan. Effacts is het contentmanagementsyteem - Tekstentoelichting.nl - waarin naast 2.500 geregistreerde gebruikers ook vele beheerders van onze klanten actief zijn. Het contentmanagementsysteem bevat alle checklistvragen op grond van onder meer het Activiteitenbesluit, het Bouwbesluit 2012 en nog veel meer regelgeving. Effacts maakt het Digitale Checklisten en onze gebruikers mogelijk om meer dan 6.000 wetsartikelen en ruim 35.000 checklistvragen op een eenvoudige en overzichtelijke manier te beheren, actualiseren en delen.
Effacts zorgt naast het beheer van onze checklistvragen ook voor de automatische alerts die honderden teamleiders, projectleiders en managers ontvangen. Op basis van slimme rapporten is vanuit Effacts iedere gewenste alert voor onze gebruikers in te stellen. Een automatisch weekoverzicht van ingeplande controles, een dagelijks overzicht van overtredingen met de hoogste prioriteit of een overzicht van alle checklisten van een specifiek project. Effacts levert het allemaal en geeft onze gebruikers inzicht en overzicht in de dagelijkse praktijk.

website: www.effacts.com
mail: info@effacts.com
telefoon: 020 3301682





LifeCycle-Technology is een veelzijdige software specialist met grote ervaring in industriële bedrijfsprocessen, installatie management en bouwprojecten. In Nederland staat LifeCycle-Technology onder leiding van de altijd goed gehumeurde Ties Kremer die met zijn enorme vakkennis LifeCycle-Technology als een onmisbare schakel in al uw processen integreert.



DC en LifeCycle-Technology: Sommige partners ontmoet je een keer, er is een klik en je begrijpt direct waar je samen naartoe wilt werken. LifeCycle-Technology is zo'n partner voor Digitale Checklisten. De 2 bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan. De grote expertise van LifeCycle-Technology op het aansluiten van verschillende essentiële software-applicaties - zoals SAP®, Microsoft SharePoint®, Oracle Primavera® applications, Teamcenter®, BCT Corsa®, Circle Software (Verseon®), Centric® Software maken LifeCycle-Technology tot een belangrijke partner van Digitale Checklisten.

mail: info@lifecycle-tech.nl



REM is de leverancier van het VTH-systeem Wave en vanaf het moment dat de Milieudienst IJmond om een koppeling tussen Wave en Digitale Checklisten vroeg is de relatie tussen beide bedrijven zeer hecht. Momenteel werkt REM aan een volledige nieuwe webbased versie van Wave.

DC en REM: Tijdens het ontwikkelen van de koppeling van Wave en Digitale Checklisten werd weer eens duidelijk dat werken aan een koppeling tussen applicaties gelijk staat aan werken aan een relatie. Vertrouwen, openheid en bereidheid om naar elkaar te luisteren zijn onmisbaar. Als dat aanwezig is ontstaan er mooie dingen. In het geval van software-koppelingen een zeer gebruiksvriendelijke en efficiënte combinatie waar vele gebruikers dagelijks voordeel van hebben. En dit is nog maar het begin!

mail: info@rem.nl
telefoon: 020 5611121






Geen opmerkingen:

Een reactie posten