Dashboard Digitale Checklisten

Altijd op de hoogte

Ingewikkelde queries in databases en draaitabellen in excel behoren tot het verleden. Het dashboard van Digitale Checklisten geeft direct inzicht in de actuele situatie op basis van het aantal checklisten, het aantal constateringen en de grootste risico's. Eenvoudige filters zoals begin en einddatum, antwoorden of locatie laten snel alle gewenste informatie zien.

Eenvoudige managementrapportages

Met slechts 2 filters maak je in Digitale Checklisten een inzichtelijke management-rapportage. Kies een begin- en een einddatum en het dashboard toont op overzichtelijke wijze de resultaten. Het dashboard geeft de gebruikelijke cijfers zoals het aantal checklisten en constateringen en graaft tegelijkertijd diep in de resultaten met inzicht in meest voorkomende gebreken per persoon, checklist, locatie, categorie of per vraag.Diepgaande analyses
Op basis van de gekozen filters analyseert het dashboard direct waar de risico's liggen. Overzichtelijke tabellen, grafieken en een kaart maken duidelijk wie de meeste constateringen registreert, welke locatie de meeste gebreken vertoonde, waar de risico's met de hoogste prioriteit liggen en welke categorieƫn van vragen de meeste overtredingen opleverden.


Informatie op de kaart

Checklisten met een geografische locatie - adres of coƶrdinaten - zijn zichtbaar op de kaart. Per locatie toont de kaart of er constateringen zijn (rode marker) of niet (blauwe marker). Per marker toont een popup om welke checklisten het gaat.


Download geselecteerde data

Van iedere selectie is de data meteen uit het dashboard te downloaden in een excel-bestand.

Handleidingen dashboard


Op de Vimeopagina Handleiding voor managers staan korte filmpjes over de mogelijkheden van het dashboard.